top of page
IMG_20200528_103729_171_edited.jpg
"Med boligstyling viser du boligens beste potensiale"

Veiledning

Vi kommer på besøk og sammen tar vi en gjennomgang av rommene. Med enkle grep kan du fremstille din bolig på en delikat og innbydende måte før visning og salg, eller for din egen velvære. Vi ser oss ofte "blind" i vår egen bolig. Vi tilbyr derfor veiledning på hvordan du kanskje bare ved omplassering av møbler kan fremheve, og bruke, det du har, på en bedre måte.

Tid: 60 min. *Pris fra 1400,- 

Tjenester og priser

Rådgivning

Du har boligen og møblene du ønsker deg, men du føler likevel at det er noe som ikke stemmer. Ofte kan maling av en vegg, omdisponering av rommet eller andre små endringer gjøre en stor forskjell. Vi innretter oss etter ditt budsjett og kan etter et hjemmebesøk gi deg en rapport med enkle råd, på hva, og hvordan, du selv kan utføre endringene. Vi er også behjelpelig med stil- og fargevalg.

*Tid: 2-3 timer Pris 2600,- 

Innkjøp

Ønsker du bistand ved innkjøp av interiør etc., til bedre fremstilling av din bolig, kan vi også være behjelpelig med dette. Dette kan være gardiner, puter, bilder, små møbler, sengetepper, pledd, gulvtepper, lamper, pyntegjenstander, planter etc.

* Pris: 990,- pr. time 

Delstyling

Vi kan alle bli «husblind» i vår egen bolig. Etter at vår interiørveileder har utført rådgivning, og huseier har utført punktene i rapporten, kan vi sammen se boligen med nye øyne og fremheve potensialet ytterligere med vår delstylingspakke. Vi supplerer da med mindre møblering, interiør og tekstiler fra vårt lager for og presentere boligen så bra som mulig før visning og fotografering. En stylet bolig tiltrekker seg flere på visning, som igjen fører til flere budgivere.

* Pris fra 8000,- + evnt leie av større møbler

Helstyling

Om du skal selge eller innrede leilighet, hus, eller hytte, kommer vi på befaring og tar en gjennomgang av rommene.

Vi styler alle rom i boligen i en «rød tråd», som fremhever helhetsinntrykket, og som tilpasses din type bolig. 

Fine, delikate bilder, og en god og riktig fremstilling av boligen, øker sjansen for høyere interesse, og flere aktuelle kjøpere ved annonsering.

 

* Pris fra 12000,- 

  • * Pris er avhengig av størrelse og beliggenhet på boligen

  • Befaring av bolig til full styling er gratis.

  • *Alle priser er eks. mva.

  • Leietid møbelpakke: 4 uker, ekstra uker  15% pr. ekstra uke.

  • Er det ekstra stuer/spiserom som skal møbleres, kommer det et tillegg på 2000,- pr overnevnte romtype.

  • Det kommer tillegg på 2000,- for utemøbler

Ved salg av bolig er stemning, følelser og atmosfære viktige elementer.

Følg oss

  • Facebook - White Circle
bottom of page