IMG_20200528_103729_171_edited.jpg
"Med boligstyling viser du boligens beste potensiale"

Veiledning

Vi kommer på besøk og sammen tar vi en gjennomgang av rommene. Med enkle grep kan du fremstille din bolig på en delikat og innbydende måte før visning og salg, eller for din egen velvære. Vi ser oss ofte "blind" i vår egen bolig. Vi tilbyr derfor veiledning på hvordan du kanskje bare ved omplassering av møbler kan fremheve, og bruke, det du har, på en bedre måte.

Tid: 30-60 min. *Pris fra 1300,- 

Rådgivning

Du har boligen og møblene du ønsker deg, men du føler likevel at det er noe som ikke stemmer. Ofte kan maling av en vegg, omdisponering av rommet eller andre små endringer gjøre en stor forskjell. Vi innretter oss etter ditt budsjett og kan etter et hjemmebesøk gi deg en rapport med enkle råd, på hva, og hvordan, du selv kan utføre endringene. Vi er også behjelpelig med stil- og fargevalg.

*Tid: 2-3 timer Pris 2500,- 

*Ekstra timer: 800,- pr. time 

Innkjøp

Ønsker du bistand ved innkjøp av interiør etc., til bedre fremstilling av din bolig, kan vi også være behjelpelig med dette. Dette kan være gardiner, puter, bilder, små møbler, sengetepper, pledd, gulvtepper, lamper, pyntegjenstander, planter etc.

* Pris: 1300,- pr. time 

690_1435597149.jpg
"Boligstyling kan ha mye å si for både prisantydning og salgspris"
                                                    Sitat megler

Delstyling

Vi kan alle bli «husblind» i vår egen bolig. Etter at vår interiørveileder har utført rådgivning, og huseier har utført punktene i rapporten, kan vi sammen se boligen med nye øyne og fremheve potensialet ytterligere med vår delstylingspakke. Vi supplerer da med mindre møblering, interiør og tekstiler fra vårt lager for og presentere boligen så bra som mulig før visning og fotografering. En stylet bolig tiltrekker seg flere på visning, som igjen fører til flere budgivere.

* Pris fra 8000,- + evnt leie av større møbler

Helstyling

Skal du selge eller innrede en tom leilighet, en mellomstor bolig eller hytte, kommer vi på befaring og gjennomgår rommene. Vi tilbyr da helstyling med en full møbelpakke, og med en «rød tråd», som fremhever helhetsinntrykket, og som tilpasses din bolig. En god presentasjon av boligen kan gi betydelig bedre salgspris.

* Pris fra 12000,- 

* Pris er avhengig av størrelse og beliggenhet på boligen


  1-40  kvm – fra 12.000
40-60 kvm – fra 14.000
60-80 kvm – fra 18 000
80-100kvm – fra 22.000
(over 100 kvm avtales etter befaring)

Befaring av bolig til full styling er gratis.

*Alle priser er eks. mva.

Leietid møbelpakke: 4 uker, ekstra uker 15% pr. ekstra uke.

Er det ekstra stuer/spiserom som skal møbleres, kommer det et tillegg på 1500,- pr overnevnte romtype.

Det kommer også tillegg på 1500,- for utemøbler

"Boligstyling har mye å si for både fremstilling, prisantydning og salgspris"
                                                                                            Sitat megler

Håndverkere

Vi kan også være behjelpelige med å skaffe håndverkere til små/mellomstore oppdrag, også flyttevask og flyttetjenester.

Pris etter avtale.

Kontortjenester:

Vi tilbyr også enkle kontortjenester med div bilagsbehandling, fakturering, skanning, ordreregistrering, klargjøring av bilag til regnskapsfører mm. Pris etter avtale.

Bordpynting:

Skal du arrangerer et lite eller mellomstort selskap, og ønsker bistand til bordpynting mm, så kan vi bistå med dette også. Pris etter avtale.