20200713_134354%20(1)_edited.png
"Med boligstyling viser du boligens beste potensiale"

Veiledning

Vi kommer på besøk og sammen tar vi en gjennomgang av rommene. Med enkle grep kan du selv, med veiledning fra oss, fremstille din bolig bedre før visning og salg, eller for din egen velvære. Vi tilbyr veiledning på hvordan du kanskje bare ved omplassering kan fremheve og bruke det du har på en bedre måte. Vi anbefaler dette også før du skal presentere ditt hjem for megler for første gang. Jo bedre inntrykk megleren får av din bolig, jo høyere kan salgsprisen bli.

Tid: 30-60 min. Pris 1300,-

Rådgivning

Du har boligen og møblene du ønsker deg, men du føler likevel at det er noe som ikke stemmer. Ofte kan maling av en vegg, omdisponering av rommet eller andre små endringer gjøre en stor forskjell. Vi innretter oss etter ditt budsjett og kan etter et hjemmebesøk gi deg en rapport med enkle råd, på hva, og hvordan, du selv kan utføre endringene. Vi er også behjelpelig med stil- og fargevalg.

Tid: 2-3 timer Pris 2000,-

Ekstra timer: 650,- pr. time

Innkjøp

Ønsker du bistand ved innkjøp av interiør etc., til bedre fremstilling av din bolig, kan vi også være behjelpelig med dette. Dette kan være gardiner, puter, bilder, små møbler, sengetepper, pledd, gulvtepper, lamper, pyntegjenstander, planter etc.

Pris: 1200,- pr. time.

"Boligstyling kan ha mye å si for både prisantydning og salgspris"
Sitat megler

Delstyling

Vi kan alle bli «husblind» i vår egen bolig. Etter at vår interiørveileder har utført rådgivning, og huseier har utført punktene i rapporten, kan vi sammen se boligen med nye øyne og fremheve potensialet ytterligere med vår delstylingspakke. Vi supplerer da med mindre møblering, interiør og tekstiler fra vårt lager for og presentere boligen så bra som mulig før visning og fotografering. En stylet bolig tiltrekker seg flere på visning, som igjen fører til flere budgivere.

Pris fra 7000,- + evnt leie av møbler.

Helstyling

Skal du selge eller innrede en tom leilighet, en mellomstor bolig eller hytte, kommer vi på befaring og gjennomgår rommene. Vi tilbyr da helstyling med en full møbelpakke, og med en «rød tråd», som fremhever helhetsinntrykket, og som tilpasses din bolig. En god presentasjon av boligen kan gi betydelig bedre salgspris.

Pris fra 12000,-

Pris er avhengig av størrelse og beliggenhet på boligen


  1-40  kvm – fra 12.000
40-60 kvm – fra 14.000
60-80 kvm – fra 18 000
80-100kvm – fra 22.000
(over 100 kvm avtales etter befaring)

Befaring av bolig til full styling er gratis. Alle overnevnte priser er eks. mva

Leietid møbelpakke: 4 uker, ekstra uker 15% pr. ekstra uke.

Er det ekstra stuer/spiserom som skal møbleres, kommer det et tillegg på 1500,- pr overnevnte romtype.

Det kommer også tillegg på 1500,- for utemøbler

"Boligstyling har mye å si for både prisantydning og salgspris"
Sitat megler

Håndverkere

Vi kan også være behjelpelige med å skaffe håndverkere til små/mellomstore oppdrag, også flyttevask og flyttetjenester.

Pris etter avtale.

Kontortjenester:

Vi tilbyr også enkle kontortjenester med div bilagsbehandling, fakturering, skanning, ordreregistrering, klargjøring av bilag til regnskapsfører mm. Pris etter avtale.

Bordpynting:

Skal du arrangerer et lite eller mellomstort selskap, og ønsker bistand til bordpynting mm, så kan vi bistå med dette også. Pris etter avtale.

Følg oss

  • Facebook - White Circle